Skip links

Voor wie

In principe help ik iedereen die HSP is of behoefte heeft aan meer rust in hun leven. Echter, mijn focus ligt voornamelijk op moeders en jongeren. Wil je zeker weten of ik je kan helpen? Neem dan contact met mij op.

Moeder

Als hoogsensitieve moeder begrijp ik de uitdagingen die je tegenkomt. Het voortdurend aanvoelen van anderen en het negeren van je eigen behoeften kan uitputtend zijn. Het vinden van balans tussen je eigen welzijn en de verantwoordelijkheden van het moederschap is een zoektocht naar evenwicht.

Ik ben er om je te helpen. Samen kunnen we werken aan het erkennen en omarmen van je eigen behoeften. Door zelfliefde en grenzen stellen kun je de last van overmatige zelfkritiek en het constant 'aan' staan verlichten. Ik bied ondersteuning om helderheid te krijgen in je eigen emoties en behoeften, zodat je stappen kunt zetten richting een gebalanceerder leven.

Het is tijd om voor jezelf te zorgen, om weer in balans te komen en te stralen als de moeder die je diep van binnen bent.

Jongeren

Puberteit is een turbulente tijd waarin je brein en lichaam een ware transformatie ondergaan. Als jij tussen de 12 en 18 jaar oud bent en ook nog hoogsensitief, kan dit een extra intense periode zijn. Ik weet uit eigen ervaring dat dit allesbehalve makkelijk is.

Als hoogsensitief persoon denk je dieper na over het leven. Terwijl anderen misschien alleen in het moment leven, ben jij al bezig met toekomstplannen. Dit kan ervoor zorgen dat je je meer op je gemak voelt bij oudere jongeren. Het is een kracht om vooruit te kunnen kijken, maar het kan ook leiden tot perfectionisme.

De drukte van school en je studie kan extra belastend zijn. Je wordt overspoeld met prikkels en opdrachten waarvan je soms het nut niet inziet. Samenwerken met mensen die jouw kijk op het leven niet begrijpen, voelt niet prettig. En dan zijn er ook nog de verwachtingen van je ouders, sociale druk, sociale media, sport, feestjes en bijbaantjes.

Het is belangrijk te weten dat jij niet de enige hoogsensitieve jongere bent. Hoogsensitief zijn is geen nadeel, het kan juist in je voordeel werken, als je maar weet wat jou helpt en wat niet.

Klaar om te starten?

Neem contact met mij op en we plannen een kennismakingsgesprek in.

Explore
Drag